Standbouwer gezocht

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Standbouwer gezocht? Wij bieden de oplossing! Studio Tognini in 's-Hertogenbosch is dé standbouwer die voor u een aantrekkelijke en representatieve stand ontwerpt en bouwt. Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan tijdens uiteenlopende projecten en hebben daardoor een heldere en doeltreffende werkwijze ontwikkeld. Zo denken wij zowel creatief als commercieel. We helpen u – dankzij de bouw van een moderne, unieke stand – om uw beursdoelstellingen te inventariseren en uiteindelijk te bereiken. Daarnaast bieden we u een full-service aan en werken wij budgetgericht. Onze dienstverlening hebben wij tegenwoordig uitgebreid naar landen over de hele wereld, waar regelmatig naar een professionele standbouwer gezocht wordt om op te vallen op internationale beurzen.

Standbouwer gezocht? Wij bieden een maatwerkoplossing aan

Bij ons vindt u dé standbouwer in Noord-Brabant waar u wellicht al lange tijd naar heeft gezocht, bijvoorbeeld voor uw mobiele of interactieve beursstand. Wij ontwerpen stands op zeer innovatieve wijze, waarvan het gebruik van 3D-modellen een goed voorbeeld is. Deze modellen en designs stemmen wij af op uw wensen en doelen, waarbij u ook zelf uitgebreid de gelegenheid krijgt om uw toekomstige stand te beoordelen. Als het standontwerp voltooid en goedgekeurd is, gaan we aan de slag met de realisatie van de stand. Dit doen wij van A tot Z en uiteraard in goed overleg met u als opdrachtgever. Zo weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

Schakel onze professionals direct in

Heeft u al die tijd al naar een standbouwer gezocht die uw project op de meest complete wijze aanpakt? Stop dan met zoeken en bel direct naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550. U kunt ons ook inschakelen voor andere projecten, zoals interieurinrichting. Studio Tognini is u graag van dienst!

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.