Standbouw Noord-Brabant

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Wilt u graag een expert inschakelen voor uw standbouw in Noord-Brabant? Dan is Studio Tognini, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, precies wat u zoekt. Wij zijn zowel op nationaal als internationaal niveau werkzaam. U schakelt ons dus niet alleen in voor standbouw in Noord-Brabant, maar voor projecten over de hele wereld. Zo hebben wij stands ontworpen en gebouwd voor beurzen in onder meer Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. Wij richten ons bovendien op zowel individuele ondernemingen als collectieve beursdeelnames.

Standbouw door dé professional uit Noord-Brabant

Voordat een representatieve stand gebouwd kan worden, wordt er eerst nauwkeurig een standontwerp gemaakt. Op basis van uw wensen en doelen wordt het complete design voor u gemaakt en samengesteld. We maken hierbij gebruik van een 3D-model, zodat wij én u het ontwerp nauwgezet kunnen beoordelen. Wanneer u het ontwerp goedkeurt, gaan onze professionele standbouwers meteen voor u aan de slag. De stand wordt van A tot Z gebouwd en gedurende de bouw zullen wij continu met u overleggen over de inrichting en eventuele aanpassingen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo profiteert u volledig van professionaliteit en flexibiliteit. Uw standbouw is bij ons in Noord-Brabant in de beste handen.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar de juiste partij in Nood-Brabant voor standbouw? Of wilt u graag creatieve deskundigen inschakelen voor uw projectinrichting? Neem dan meteen contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.