Mobiele beursstand

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Een mobiele beursstand biedt de beste oplossing om uw beursstand door het hele land – en zelfs door de hele wereld – te gebruiken voor uw bedrijfspresentatie. Om een dergelijke beursstand op een representatieve en professionele manier te ontwikkelen en ook nog eens efficiënt te kunnen verplaatsen, zijn er slimme en creatieve ideeën nodig. Zoekt u een partner die deze met u uitwisselt en u begeleidt naar het beste resultaat? Dan is de service van Studio Tognini voor u ideaal. Wij bieden een complete dienstverlening, van ontwerp tot realisatie, en werken graag nauw met u samen om uw mobiele beursstand volledig naar wens op te leveren.

Uw mobiele beursstand op nationale én internationale beurzen

Ons bedrijf in ’s-Hertogenbosch is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bureau voor conceptontwikkeling en projectmanagement dat internationaal actief is. Het ontwerpen en realiseren van beursstands in onder meer Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië is daar een belangrijk onderdeel van. Vele opdrachtgevers uit het binnen- en buitenland hebben wij ondersteund met het design en de bouw van stands als de mobiele beursstand, interactieve beursstand en nog veel meer. Bekijk onze diverse projecten om inspiratie op te doen voor de stand waarmee u straks op de (internationale) beurzen uitblinkt.

Maak kennis met ons team

Wilt u met ons kennismaken om te beginnen aan een concept en design voor uw mobiele beursstand? Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Neem contact met ons op om een eerste gesprek in te plannen. Dit kan via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.