Mobiele beursstand

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Een mobiele beursstand is dé uitkomst om uw beursstand in het hele land – en zelfs over de hele wereld – te gebruiken voor uw bedrijfspresentatie. Er zijn slimme en creatieve ideeën nodig om een dergelijke stand op een representatieve, professionele en efficiënte manier te ontwikkelen. Zoekt u een partner die hierin is gespecialiseerd? Dan helpen we u bij Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch graag verder. Wij bieden een full-service dienstverlening aan, van ontwerp tot realisatie van uw mobiele beursstand.

Met uw mobiele beursstand maakt u indruk op (inter)nationaal niveau

Ons bedrijf in ’s-Hertogenbosch is in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner van zowel nationale als internationale bedrijven voor het ontwikkelen van een mobiele beursstand. Zo hebben we eerder al projecten gerealiseerd in het Midden-Oosten en Azië. Veel opdrachtgevers op zowel nationaal als internationaal niveau hebben wij ondersteund met het design en de bouw van stands als de mobiele beursstand en de interactieve beursstand. Het is niet voor niets dat zij ons in de arm nemen: met onze beursstand maakt u namelijk écht indruk!

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een mobiele beursstand die u makkelijk verplaatst en waarmee u keer op keer uitblinkt? Doe dan alvast een indruk op van onze eerdere projecten of neem direct contact op met ons kantoor via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550. We luisteren graag naar uw wensen en ideeën voor het exhibitieontwerp!

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.