Interactieve beursstand

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Lanceert u binnenkort een nieuw product of wilt u simpelweg uw bedrijf in de schijnwerpers zetten door middel van een interactieve beursstand? Dan weet u zeker dat u het beste resultaat behaalt bij Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch. Ons team heeft alle kennis en ervaring in huis om uw unieke interactieve beursstand met u voor te bereiden en te ontwikkelen. Hierbij hanteren wij een full-service en maatwerk tot in de details. Heeft u een concept van een interactieve beursstand op het oog? Wij zijn benieuwd naar uw ideeën!

Waarom een interactieve beursstand?

Beursstands horen uiteraard uw bedrijf volledig te representeren, of u nu een nieuwe huisstijl wilt laten opvallen of een nieuw product op de markt wilt brengen. Om bezoekers van een beurs écht te prikkelen, is een interactieve beursstand een heel goed idee. U trekt niet alleen sneller de aandacht, u houdt ook die aandacht langer vast. Door middel van digitale middelen kunt u bijvoorbeeld bezoekers een quiz laten doen, een game laten spelen of een prijs laten winnen. Uiteraard allemaal in het kader van uw dienstverlening en/of producten! Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Maak uw wensen kenbaar

Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch is zowel in Nederland als op internationaal niveau actief. Ons team heeft al vele standontwerpen en realisaties uitgevoerd voor opdrachtgevers uit het buitenland, van Azië tot Noord-Amerika. Wilt u graag uw wensen voor een interactieve beursstand kenbaar maken? Bel dan naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.