Interactieve beursstand

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Wilt u een nieuw product promoten of simpelweg uw bedrijf in de schijnwerpers zetten door middel van een interactieve beursstand? Dan behaalt u het beste resultaat bij Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch. Ons team heeft alle kennis en de nodige ervaring in huis om een unieke, interactieve beursstand voor uw bedrijfsdoel te ontwikkelen. Hierbij rekent u op full-service en maatwerk tot in de details. Heeft u dus een idee in gedachten voor een beursstand? Wij zijn benieuwd!

Waarom een interactieve beursstand?

Beursstands zijn dé uitkomst om uw bedrijf op professionele wijze te presenteren. Om bezoekers van een beurs écht te prikkelen, is een interactieve beursstand de beste keuze. U trekt hiermee namelijk niet alleen de aandacht, maar houdt deze ook langer vast. Overweeg bijvoorbeeld om middels digitale middelen een quiz op te zetten, de bezoekers een spel te laten spelen of een prijs te verloten: dit alles uiteraard in het kader van uw bedrijf!

Bent u overtuigd? Maak uw wensen kenbaar

Denkt u dat een interactieve beursstand het best bij uw wensen en doelen past? Maak uw wensen dan kenbaar. Studio Tognini is zowel in Nederland als op internationaal niveau actief. Ons team heeft al veel ontwerpen en realisaties uitgevoerd. We gaan ook graag aan de slag met uw idee voor een interactieve beursstand. Bel hiervoor naar ons kantoor in ’s-Hertogenbosch via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.