Standbouw internationale beurzen

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Standbouw voor internationale beurzen, zoals in Azië, kunt u overlaten aan een professionele standbouwer als Studio Tognini. Al jaren verzorgen wij standbouw voor beurzen in binnen- en buitenland, van concept tot realisatie. Wat ooit begon als een kleinschalig bedrijf in de standenbouw dat alleen voor beurzen in Nederland actief was, is uitgegroeid tot een zeer succesvol en internationaal opererend standbouwbedrijf. Onze opdrachtgevers omtrent standbouw zijn onder andere afkomstig uit Azië, het Midden-Oosten en Amerika.

De standbouw voor internationale beurzen uitbesteden

Bedrijven over de hele wereld willen graag opvallen wanneer ze op de beurs staan. Ze willen de aandacht van beursbezoekers trekken, zodat deze een beter beeld van het bedrijf krijgen. Daarom moet er goed worden nagedacht over het concept van een kwalitatieve stand en uiteindelijk de complete standbouw, een dienstverlening die wij van A tot Z in het binnen- en buitenland aanbieden. Het is een goed idee om een expert op het gebied van standbouw voor internationale beurzen in te schakelen, want zo vestigt u middels standenbouw optimaal de aandacht op uw bedrijf. Wij hebben al vele jaren ervaring in standbouw en bieden ieder bedrijf uit het binnen- en buitenland maatwerk aan. Onze opdrachtgevers op het gebied van standbouw komen uit:

Maak gebruik van onze expertise in standbouw in het buitenland

Het maakt niet uit op welke internationale beurzen we stands moeten bouwen, of dit nu in Azië of elders is, onze standbouw gebeurt altijd in goed overleg met u. Wij laten u eerst het ontwerp voor de standenbouw beoordelen en pas wanneer dit goedgekeurd is, gaan we aan de slag met de realisatie voor op beurzen. Wij zullen gedurende de realisatie van de stand voortdurend met u samenwerken voor een optimale inrichting. Wilt u graag meer informatie over onze diensten omtrent standenbouw voor beurzen? Bel dan naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.