Beursstand

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Om als bedrijf op te vallen op de beurs dient u een in het oog springende en aantrekkelijke beursstand te laten ontwerpen en bouwen. Wanneer u een professionele standbouw op maat wilt laten uitvoeren voor succes op de beurs, kan Studio Tognini in 's-Hertogenbosch veel voor u betekenen. Ooit zijn wij begonnen als klein bedrijf met een enthousiast team dat enkel in Nederland opereerde. Tegenwoordig werken wij voor vele opdrachtgevers in het buitenland, waaronder in verschillende Europese landen, maar ook in Azië, Australië, Noord- en Zuid-Amerika. Op het gebied van standenbouw voor beurzen bieden wij een complete service, werken we budgetgericht en denken we altijd creatief en commercieel.

Hoe kunnen wij een beursstand voor u ontwerpen en bouwen?

Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan in standenbouw voor beurzen en weten inmiddels precies hoe we de voor u geschikte beursstand op maat kunnen ontwerpen en bouwen. Dit begint natuurlijk allemaal met een eerste oriëntatiegesprek. Hierin bespreken we onder meer uw wensen en doelen. Vervolgens beginnen wij met het ontwerpen van de beursstand. Er zal een 3D-model worden gemaakt, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige beursstand. Als dit 3D-model door u is goedgekeurd, kunnen we beginnen met het bouwen van de beursstand. Onze professionals op het gebied van standbouw zetten alles op alles om uw stand op de beurs te laten uitblinken. U wordt bovendien gedurende het hele proces erbij betrokken. Op deze manier garanderen wij u maatwerk.

Kies voor een design stand

Wanneer u door ons team een beursstand laat ontwerpen, bouwen en inrichten, bent u verzekerd van een echte design stand. Met een dergelijke design stand valt u zeker op, op zowel nationale als internationale beurzen. Een design stand dient er niet alleen voor om de aandacht te trekken; het is een platform dat de communicatie tussen u en uw klant vooropstelt. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen en bouwen van een beursstand, neemt u contact met ons op via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550. Wij zijn u graag zo snel mogelijk van dienst om uw presentatie te realiseren.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.