Beursstand

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Om als bedrijf op te vallen op de beurs, heeft u een aantrekkelijke beursstand nodig. Wanneer u een professionele beursstand wilt laten ontwerpen en bouwen, kan Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch veel voor u betekenen. Ooit zijn wij begonnen als klein bedrijf met een enthousiast team dat enkel in Nederland standbouw voor de beurs realiseerde. Tegenwoordig realiseren we ook standbouw voor de beurs voor vele opdrachtgevers in het buitenland, van Europa en Noord-Amerika tot Zuid-Amerika en Australië. Wij bieden hierin altijd full-service aan, werken budgetgericht en denken altijd creatief én commercieel.

Hoe mogen we u van dienst zijn bij het realiseren van een beursstand?

Door onze jarenlange ervaring in standbouw voor de beurs, weten we inmiddels precies hoe we de voor u geschikte beursstand ontwerpen en bouwen. Het proces om tot de perfecte beursstand te komen, begint natuurlijk met een oriëntatiegesprek. Hierin bespreken we onder meer uw wensen en doelen. Wat vindt u belangrijk bij het ontwerpen van de beursstand? En waar moeten we op letten bij het bouwen van uw beursstand? Vervolgens beginnen we aan het concept van de beursstand. Middels een 3D-model krijgt u een realistisch beeld van de toekomstige beursstand. Als dit 3D-model goedkeuring van u heeft ontvangen, starten we met het bouwen van de beursstand. Onze professionals op het gebied van standbouw zetten alles op alles om uw stand op de beurs te laten uitblinken. Natuurlijk wordt u gedurende elke stap van het proces nauw betrokken bij de vorderingen.

Kies de beste kwaliteit voor uw beursstand

Wanneer u door ons team een beursstand laat ontwerpen, bouwen en inrichten, bent u verzekerd van een echte designstand. Uw bedrijf valt hierdoor zeker op, zowel op nationale als internationale beurzen. Door onze ervaring in standbouw voor de beurs, weten we een beursstand te realiseren waarin de communicatie tussen u en uw klanten voorop staat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen en bouwen van uw persoonlijke beursstand? Neemt u dan contact op met ons kantoor in ’s-Hertogenbosch via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550. Wij zetten onze expertise in standbouw voor de beurs graag in om een verbluffende beursstand voor u te ontwerpen.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.