Beursstand inrichting

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Als u met uw beursstand deelneemt aan een beurs, dient u ook de inrichting te overwegen. Het inrichten van uw stand op de beurs kan op veel manieren, maar het belangrijkste is dat de inrichting uw bezoekers aanspreekt en uw bedrijf correct presenteert. Om de inrichting van uw beursstand op een nauwkeurige manier voor te bereiden, staat Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch voor u klaar. Door onze creatieve en commerciële blik – die door de jaren heen vaak op de proef is gesteld – weten we hoe we uw stand kunnen inrichten zodat u op elke beurs uitblinkt.

Een beursstand met een inrichting die aansluit bij uw bedrijf

Of u nu met uw bedrijf aan een nationale of internationale beurs deelneemt, de inrichting van uw beursstand moet altijd in orde zijn. Het is belangrijk om bij het inrichten van uw stand op de beurs rekening te houden met details die uw bedrijf karakteriseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een interactieve beursstand als dat bij uw bedrijf past. De mogelijkheden voor de inrichting van uw beursstand zijn haast eindeloos, zeker als u het inrichten van uw stand op de beurs in samenwerking met Studio Tognini doet. Wij staan gedurende elke stap van het proces voor u klaar, van het ontwerpen tot het bouwen én het inrichten van uw stand voor de beurs.

Informeer naar de concrete mogelijkheden

We luisteren graag naar uw wensen en ideeën voor het inrichten van uw stand op de beurs. Vervolgens gebruiken we onze brede ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en projectmanagement om tot het beste resultaat te komen. Bent u benieuwd naar de concrete mogelijkheden voor de inrichting van uw beursstand? Bel dan snel naar ons kantoor in ’s-Hertogenbosch via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.