Beursstand inrichting

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Wanneer u een met een beursstand deelneemt aan een nationale of internationale beurs, is een goede inrichting ook van groot belang. Een stand op een beurs kunt u op zo’n manier inrichten dat deze aanspreekt bij de bezoekers, maar ook dat deze uw bedrijf op de juiste manier representeert. Om de inrichting van uw beursstand op een nauwkeurige manier voor te bereiden, staat Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch voor u klaar. Ons team heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd op het gebied van standdesign en -bouw. Met een creatieve én commerciële blik kunnen we uw stand zo inrichten dat u op iedere beurs uitblinkt.

Of u nu met uw bedrijf aan een nationale of internationale beurs wilt deelnemen, de inrichting van uw beursstand moet uw bedrijf op de beste manier karakteriseren. Wilt u een nieuw product presenteren? Geef bezoekers dan bijvoorbeeld de mogelijkheid om het uit te proberen in een interactieve beursstand. Of geef hun de gelegenheid om uw brochure door te lezen in een uniek vormgegeven zithoek. Wanneer u een stand op de meest stijlvolle manier wilt ontwerpen, bouwen en inrichten en indruk wilt maken op een beurs, biedt Studio Tognini u graag een complete service aan.

Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer u contact opneemt met ons team, luisteren we graag naar uw wensen en ideeën voor het inrichten van uw stand op een nationale of internationale beurs. Wij gebruiken onze brede ervaring op het gebied van projectmanagement en conceptontwikkeling en wisselen ideeën met u uit. Bovendien bent u gedurende het hele project betrokken bij de werkzaamheden, van het ontwerp tot de laatste details. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de inrichting van uw beursstand tot leven te brengen? Of wilt u meer weten over de andere fases van uw toekomstige project? Bel ons gerust op +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.