Standbouwbedrijven Nederland

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Bent u op zoek naar standbouwbedrijven en standbouwers in Nederland? Studio Tognini in 's-Hertogenbosch is de juiste partij die u nodig heeft. Wij begonnen ooit als kleinschalig bedrijf in Noord-Brabant dat in Nederland met verschillende standprojecten begon. In ruim 20 jaar zijn we vervolgens flink gegroeid en behoren we tot een van de meest gespecialiseerde standbouwbedrijven en standbouwers in Nederland. U vindt tegenwoordig ook door ons ontworpen en gebouwde stands op beurzen in vele andere landen.

Dé specialist onder de standbouwbedrijven in Nederland

Wij onderscheiden ons van andere standbouwbedrijven in Nederland door onze unieke en moderne werkwijze. Zo maken wij bijvoorbeeld geen gewoon ontwerp van een stand, maar een compleet 3D-model. Zo krijgt u als opdrachtgever een realistisch beeld van uw toekomstige stand. Naast het standontwerp nemen wij ook de volledige standbouw en -inrichting voor onze rekening. Onze professionele standbouwers zullen de stand geheel op maat voor u bouwen, of het nu gaat om een beurs in Noord-Brabant, in Nederland of in het buitenland. U wordt volledig bij het bouwproces betrokken, zodat u precies weet naar welk gewenst resultaat we toe werken. We willen immers zeker weten dat alles aan uw wensen voldoet.

Waarom kiezen voor onze expertise?

Wij garanderen u een full-service, we werken budgetgericht en denken creatief én commercieel. Op deze manier ontwerpen en bouwen we prachtige stands. Als u nog meer informatie wilt ontvangen over onze diensten waarmee we ons onderscheiden van andere standbouwbedrijven en standbouwers in Nederland, kunt u ons bellen via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.