Projectmanagement Noord-Brabant

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Een specialist in projectmanagement voor uw beursstand of inrichting van een zakelijk evenement, vindt u bij Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch, Noord-Brabant. Vanuit ons kantoor voeren wij projecten uit voor opdrachtgevers over de hele wereld. De expertise van ons bedrijf uit Noord-Brabant ligt in conceptontwikkeling, design, realisatie en algeheel projectmanagement. Hierbij zetten wij altijd ons creatieve, commerciële inzicht in en gebruiken we de brede ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan.

Uw volledige projectmanagement is bij ons in Noord-Brabant in goede handen

Wilt u graag een stand laten ontwerpen, bouwen en inrichten om op te vallen op een internationale beurs? Of wilt u een toonaangevend zakelijk evenement voorzien van een stijlvol interieur? Dan verzorgen wij vanuit Noord-Brabant het volledige projectmanagement. U wordt bij het gehele project betrokken, van idee tot realisatie. Dit betekent dat we samen het concept vormgeven en uitvoerig het 3D-ontwerp met u bespreken. Tot aan de laatste details rekent u op ons deskundige team en ons uitgebreide netwerk van uitvoerders en specialisten. Dat is waarom u ons bedrijf uit Noord-Brabant inschakelt voor projectmanagement!

Maak uw wensen en ideeën kenbaar

Heeft u al een idee over een interieurontwerp of beursstand? Maak dan een afspraak met ons om uw concept te bespreken en in kaart te brengen. Wij voorzien u hierin uiteraard van deskundig advies. Heeft u vragen over de diensten omtrent projectmanagement van ons bedrijf in ’s-Hertogenbosch, Noord-Brabant? Bel dan naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.