Projectmanagement Noord-Brabant

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Een specialist in projectmanagement voor uw unieke beursstand of interieur voor uw zakelijke evenement, vindt u bij Studio Tognini in Noord-Brabant. Ons kantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en vanuit deze locatie voeren wij projecten uit voor opdrachtgevers uit de hele wereld. Onze expertise ligt in conceptontwikkeling, design, projectmanagement en de uiteindelijke realisatie van stands en zakelijke interieurs. Hierbij zetten wij altijd ons creatieve én commerciële inzicht in en gebruiken we de brede ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd.

Uw volledige projectmanagement is bij ons in Noord-Brabant in goede handen

Wilt u graag een stand laten ontwerpen, bouwen en inrichten om op te vallen op een internationale beurs? Of wilt u een toonaangevend zakelijk evenement voorzien van stijlvol interieur? Dan verzorgen wij vanuit Noord-Brabant een volledig projectmanagement. U wordt bij het gehele project betrokken, van idee tot realisatie. Dit betekent dat we met u nauwkeurig het concept samenstellen en uitvoerig het 3D-ontwerp met u bespreken. Tot aan de laatste details kunt u rekenen op ons deskundige team en ons uitgebreide netwerk van uitvoerders en specialisten.

Wij nemen graag kennis van uw wensen en ideeën

Heeft u al een idee over een interieurontwerp of beursstand? Maak dan een afspraak met ons om uw concept te bespreken en in kaart te brengen. Wij geven u hierbij uiteraard deskundig advies. Heeft u vragen over ons projectmanagement en de bijbehorende werkwijzen vanuit ons kantoor in Noord-Brabant of wilt u een afspraak inplannen? Bel dan naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.