Standbouw Midden-Oosten

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Na een succesvolle start in Nederland is Studio Tognini inmiddels ervaren in standbouw in zowel binnen- als buitenland, ook in het Midden-Oosten. Inmiddels zijn we wereldwijd opererend en werken we samen met diverse gekwalificeerde partners. Wij richten ons op zowel individuele ondernemingen als collectieve beursdeelnames in binnen- en buitenland. U kunt bij ons terecht voor standbouw in alle soorten en maten voor beurzen in het Midden-Oosten.

Standbouw voor naamsbekendheid in het Midden-Oosten

Ons netwerk van professionele standbouwers heeft zich zeer snel uitgebreid. Zo zijn we ook ervaren in standbouw in het Midden-Oosten, waar naamsbekendheid voor bedrijven ook van groot belang is. Het uitgebreide netwerk waarin wij opereren biedt ons niet alleen de mogelijkheid om professionele beursstands te bouwen, maar ook om op internationaal niveau optimaal te communiceren. Zo zetten wij voor uw standbouw de juiste mensen en middelen in om uw deelname aan een beurs in het Midden-Oosten een succes te maken.

De top van standbouw in zowel binnen- als buitenland

Studio Tognini behoort met meer dan 20 jaar ervaring tot de top van standontwerpers in Nederland op het gebied van internationaal standontwerp en -realisatie. We werken graag nauw met u samen om volledig maatwerk te kunnen leveren, waar dan ook ter wereld. Wij zijn dus uw perfecte partner als het gaat om een full-service voor standbouw, maar ook voor conceptontwikkeling, projectmanagement en projectinrichting. Heeft u vragen voor ons of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.