Standbouw Azië

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Bent u op zoek naar een specialist in standbouw voor beurzen in Azië? Vestig optimaal de aandacht op uw bedrijf en kies voor de dienstverlening van Studio Tognini. Onze specialisten verzorgen graag uw stand door middel van een complete en resultaatgerichte aanpak. Bovendien rekent u bij ons op professioneel maatwerk dat uw bedrijf op de beste manier presenteert en representeert. Zowel in het binnen- en buitenland voeren wij standbouw uit voor uiteenlopende bedrijven, dus ook op vele locaties in Azië.

De mogelijkheden voor standbouw voor beurzen in Azië

In veel landen in Azië zijn internationale beurzen enorm populair. Wij zijn dan ook graag uw centrale aanspreekpunt wanneer u door ons de stadbouw voor uw bedrijfspresentatie in Azië laat realiseren. Dit betekent dat u nauw met ons samenwerkt om het beste resultaat te bereiken, want uw wensen staan immers centraal. Uiteraard begint een succesvolle bedrijfsstand met een gedetailleerd ontwerp. Hierbij streven wij ernaar om uw beursstrategie op de meest creatieve en passende manier in een ruimtelijke beleving te verwerken. Vervolgens zijn wij ook partner en contactpersoon voor goedkeuring, lokale contacten, de bouw en complete realisatie.

Neem contact op met de specialist

Bent u geïnteresseerd in een project voor uw standbouw in Azië? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op internationale beurzen in andere werelddelen en landen? Neem dan contact op met onze specialisten en maak uw wensen kenbaar. Bel hiervoor naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.