Stand design

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Wilt u graag een uniek stand design laten ontwikkelen en dit ontwerp laten vertalen naar de boodschap van uw bedrijf? Studio Tognini in 's-Hertogenbosch verzorgt graag uw complete standontwerp voor standbouw op onder meer wereldwijde beurzen. Standontwerp, standbouw en de realisatie van een complete ruimtelijke beleving zijn dan ook onze specialiteiten. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in ontwerp en daadwerkelijke standbouw voor zowel individuele ondernemingen als collectieve beursdeelnames. We voeren stand design uit voor opdrachtgevers afkomstig uit Nederland, maar ook uit het buitenland.

Deskundig stand design op maat

Dankzij jarenlange ervaring met marketing, communicatie en unieke stand designs, zijn we iedere keer weer in staat om een succesvol standontwerp te maken. Vraagt u zich af hoe het ontwerpen van een stand nu eigenlijk precies werkt? Bij Studio Tognini brengen we u graag op de hoogte van onze moderne methoden voor standontwerp en -bouw. Voordat we aan een standontwerp beginnen, brengen we natuurlijk eerst uw wensen voor het standdesign in kaart. Vervolgens ontwerpen we de stand met behulp van een 3D-model. Met een dergelijk ontwerp krijgt u een nog realistischer beeld van de uiteindelijke standbouw. Bent u tevreden over dit ontwerp voor uw standbouw? Dan starten we met het tot leven brengen van het standdesign. Dit wordt op locatie uitgevoerd door onze professionele standbouwers. U wordt uiteraard bij het complete proces betrokken: van het ontwerp van uw stand design tot het realiseren van uw standbouw. Op deze manier leveren wij standbouw op maat en garanderen we dat u tevreden zult zijn met het ontwerp en eindresultaat.

De overige diensten die wij u aanbieden

Wij bieden meer aan onze klanten dan alleen een op maat gemaakt stand design. Naast standdesign, zijn wij ook in te schakelen voor interieurbouw in bijvoorbeeld:

Daarnaast zijn we bedreven in grafisch ontwerp. Zo kunnen we bijvoorbeeld posters, banners, uitnodigingen, brochures en advertenties voor u ontwerpen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis als het gaat om projectmanagement en conceptontwikkeling.

Neem contact met ons bij interesse in standdesign of een andere dienst

Wilt u ons graag inschakelen voor stand design, standbouw en/of een van onze andere diensten in Nederland of op internationaal niveau? Neem dan meteen contact op met ons kantoor in ’s-Hertogenbosch door te bellen naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550. We plannen dan graag een eerste afspraak met u in om uw wensen in kaart te brengen.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.