Stand design

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Wilt u graag een uniek stand design laten ontwikkelen en dit ontwerp vertalen naar de boodschap van uw bedrijf? Studio Tognini in 's-Hertogenbosch verzorgt graag uw complete standontwerp voor standbouw op onder meer internationale beurzen. Standontwerp, standbouw en de realisatie van een complete ruimtelijke beleving zijn dan ook onze specialiteiten. Al meer dan 20 jaar ontwerpen en bouwen wij stands voor zowel individuele ondernemingen als collectieve beursdeelnames. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit Nederland, maar ook uit het buitenland.

Deskundig stand design op maat

Dankzij jarenlange ervaring met marketing, communicatie en unieke stand designs, zijn we iedere keer weer in staat om een succesvol standontwerp te maken. Vraagt u zich af hoe het ontwerpen van een stand nu eigenlijk precies werkt? Bij Studio Tognini brengen we u graag op de hoogte van onze moderne methoden van standontwerp en -bouw. Voordat we aan een standontwerp beginnen, brengen we natuurlijk eerst uw wensen in kaart. Vervolgens zullen wij de stand ontwerpen met behulp van een 3D-model. Met een dergelijk ontwerp krijgt u een nog realistischer beeld van de uiteindelijke standbouw. Bent u daar tevreden over? Dan starten we met de realisatie. Deze wordt op locatie uitgevoerd door onze professionals. U wordt uiteraard bij het complete proces betrokken. Op deze manier leveren wij standbouw op maat en garanderen we dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Overige diensten die wij u aanbieden

Wij bieden meer dan alleen een op maat gemaakt stand design aan onze klanten. Wij zijn ook in te schakelen voor interieurbouw in bijvoorbeeld:

Daarnaast zijn we bedreven in grafisch ontwerp. Zo kunnen we bijvoorbeeld posters, banners, uitnodigingen, brochures en advertenties voor u ontwerpen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis als het gaat om projectmanagement en conceptontwikkeling. Zou u ons graag inschakelen voor stand design, standbouw en/of een van onze andere diensten in Nederland of op internationaal niveau? Neem dan meteen contact met ons op via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550. Dan maken we graag direct een eerste afspraak met u.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.