Stand bouwen

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Een stand voor een unieke presentatie van uw bedrijf laat u bouwen door Studio Tognini in 's-Hertogenbosch. Ons van oorsprong Nederlandse standbouwbedrijf is tegenwoordig actief over de hele wereld, van Europa tot Azië en van Australië tot Noord-Amerika. Wij richten ons zowel op individuele ondernemingen als collectieve beursdeelnames. Daarnaast kunnen wij, op basis van uw wensen en doelen, zowel kleine als grote stands ontwerpen en bouwen.

Een aantrekkelijke en opvallende stand laten bouwen

Voordat we de daadwerkelijke stand gaan bouwen, maken we eerst een gedetailleerd ontwerp. Er wordt een 3D-model opgesteld, zodat u een realistisch beeld krijgt van hoe uw stand eruit komt te zien. Wij streven ernaar om het standontwerp zoveel mogelijk aan te passen op uw wensen en doelen. Als u instemt met het standontwerp, beginnen we met de realisatie van de stand, waaronder de technische aspecten en de inrichting. Dit wordt gedaan door onze ervaren standbouwers. We werken nauw met u samen, zodat we er zeker van zijn dat het eindresultaat naar uw wens is.

Doe inspiratie op

Ter inspiratie voor het laten bouwen van uw eigen stand, vindt u diverse eerdere projecten op onze website. Ook vindt u hier andere inspirerende voorbeelden van ons projectmanagement. We maken graag een afspraak met u om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. We brengen uw wensen en doelen in kaart en zullen op basis daarvan een stand voor u ontwerpen en bouwen. Als u direct uw ideeën en wensen kenbaar wilt maken, raden we u aan meteen contact met ons op te nemen. Dit kan via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.