Stand bouwen

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Een stand voor een aantrekkelijke presentatie van uw bedrijf laat u bouwen door Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch. Ons – van oorsprong Nederlandse – standbouwbedrijf is tegenwoordig actief over de hele wereld. Hierin richten wij ons zowel op individuele ondernemingen als collectieve beursdeelnames. Op basis van uw wensen en de doelen van uw bedrijf, bouwen we graag een stand die al uw verwachtingen waarmaakt.

Een aantrekkelijke en opvallende stand laten bouwen

Natuurlijk gaat er een heel proces aan vooraf, voordat we de daadwerkelijke stand gaan bouwen. Zo maken we eerst een gedetailleerd standontwerp dat we vertalen in een 3D-model. Op deze manier krijgt u een realistisch beeld van de stand alvorens we starten met bouwen. Wij streven ernaar om het ontwerp zoveel mogelijk aan te passen aan uw wensen en doelen. Bent u tevreden? Dan beginnen we met de realisatie, waarbij we de technische aspecten en inrichting tot onze verantwoordelijkheid nemen. Natuurlijk voeren de beste standbouwers het bouwen van de stand uit. Zowel zij als uw aanspreekpunt vóór de daadwerkelijke bouw onderhouden nauw contact met u, zodat we zeker weten dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Doe alvast inspiratie op

Wilt u een stand laten realiseren, maar heeft u nog geen concreet beeld in gedachten? Ter inspiratie voor het bouwen van uw eigen stand, vindt u op de website diverse eerdere projecten. We plannen bovendien graag een afspraak met u in om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van projectmanagement. Om een afspraak te maken, bereikt u ons kantoor in ’s-Hertogenbosch via +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.