Projectinrichting Noord-Brabant

  • Volledige ontzorging
  • Alle technische aanvragen geregeld
  • Inrichting en decoratie van uw stand

Zoekt u een specialist in projectinrichting in Noord-Brabant die het interieur van uw beursstand of zakelijke evenement organiseert en realiseert? Maak dan kennis met het team van Studio Tognini. Wij zijn gespecialiseerd in conceptontwikkeling en projectinrichting en verzorgen complete projecten in het binnen- en buitenland voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wilt u uitblinken met een stand op een internationale beurs? Of wilt u bezoekers op een stijlvolle manier ontvangen op een netwerkbijeenkomst in uw bedrijf? Wij bieden in iedere situatie een oplossing op maat.

Een complete projectinrichting vanuit ons kantoor in Noord-Brabant

Bij projectinrichting draait alles om het inrichten van een bepaalde ruimte, bijvoorbeeld een kantoor, bedrijfspand of winkel. Bij Studio Tognini in Noord-Brabant nemen we u de complete projectinrichting uit handen wanneer u bijvoorbeeld een beursstand wilt laten bouwen. Wij verzorgen het ontwerp en de bouw van de stand. Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd, dat verder reikt dan Noord-Brabant, kunnen wij de projectinrichting precies naar uw wens ten uitvoer brengen. Neemt u deel aan een beurs in Noord-Amerika, Azië of het Midden-Oosten? Wij zetten overal de juiste specialisten en materialen in om uw project tot een succes te maken.

Maak een afspraak met ons team

Kom bij langs bij Studio Tognini in ’s-Hertogenbosch en bespreek uw wensen en ideeën met ons team. Wij zetten graag ons creatieve en commerciële inzicht in om een uniek project neer te zetten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)73 644 77 22 of +31 (0) 653 553 550. Op onze website doet u alvast inspiratie op voor uw toekomstige stand of interieurinrichting.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer info

Draai uw apparaat in liggende staande modus voor het beste resultaat of bezoek de website op een groter scherm.