Er is een fout opgetreden.
NR: 8192, FILE: /WWW/A/.5c1/f/ftpst117/htdocs/classes/database/clsDBConnector.php5, LINE: 42
ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
Back | Refresh


Studio Tognini Standontwerp, Standbouw & Interieurbouw – Professionele Internationale Standbouwer met meer dan 20 jaar ervaring!
Studio Tognini Standbouw

Standbouw Studio Tognini
Studio Tognini - Standontwerp & Realisatie


Standontwerp & Standbouw

Standontwerp

Welkom bij Studio Tognini, uw specialist op het gebied van standontwerp. Het ontwerpen van een goede stand vraagt om professionaliteit, ervaring en de juiste inzichten. Studio Tognini luistert naar uw wensen en gaat aan de slag als ze al uw doelen helder voor ogen heeft. Wij vertalen deze wensen en doelen naar een succesvol en functioneel standontwerp, wat resulteert in de juiste en meer standbezoekers.
Meer informatie over standontwerp.

Standbouw

Studio Tognini realiseert al meer dan 20 jaar standbouw op nationaal en internationaal terrein. We ontwerpen en bouwen zowel kleine als grote stands met in elk geval één gemeenschappelijke deler: ze hebben dé ingrediënten voor een succesvolle stand.
Meer informatie over standbouw.

Design stand 3D

Studio Tognini werkt met digitale 3D-techniek waarmee u als het ware door de stand en haar omgeving kunt lopen. Op die manier krijgt u een volledig en helder beeld van hoe de stand er uiteindelijk uit zal komen te zien. Bekijk de voorbeelden van een design stand in 3D en ervaar het gemak ervan.
Meer informatie over design stand 3D.

Standbouw Internationaal

Al meer dan 20 jaar is Studio Tognini actief in de internationale standbouw. In Europa, Azië, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika vindt u stands van onze hand. Wij werken met diverse lokale partners en hebben zo een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Meer informatie over standbouw internationaal.Contact

sitemap  073 - 644 77 22  giovanni@studiotognini.nl  powered by JIGGO